Des d’aquest dilluns 17 de juny s’ha obert el període d’inscripcions per apuntar-se a les diferents especialitats que s’oferiran al proper curs 2024-25.

Dansa Creativa, Explorart, Expressió Corporal i Plàstica, Expressió Plàstica, Il·lustració i Còmic,  Interpretació i Màgia, L’Art del Teatre, Tallers Artístics, Teatre Jove, Ceràmica, Creacions Tèxtils, Cuina Creativa, Dansa Cos i Moviment, Dibuix i Pintura, Escriptura Creativa, Joieria Artística, Patchwork i Improvisació i Teatre són les diferents propostes formatives que es podran triar en aquest nou curs que s’iniciarà la primera setmana d’octubre, i més concretament, el dilluns 30 de setembre.

Del 12 al 25 de setembre, l’EME es posarà en contacte per formalitzar la matrícula segons l’ordre d’arribada de les inscripcions. En el cas que un cop formalitzades totes les inscripcions no hi hagi plaça es farà saber que l’alumne queda en llista d’espera.

Durant aquest curs, l’EME ha comptat amb un total de 462 alumnes repartits entre les 21 especialitats i 45 grups que ha ofert entre matí, tarda i vespre al llarg de cada setmana des de principi d’octubre fins a finals d’aquest mes de juny.

S’ha anat impulsant, des de fa varis cursos, la diversificació en la varietat de disciplines artístiques per cobrir tot un ventall més ampli de públic en quant a les edats o les inquietuds creatives. Aquest curs 2024-2025 ens volem centrar, sobretot, en consolidar i si s’escau ampliar grups i horaris de l’oferta formativa que ja tenim en la programació de l’EME.

Tot i així estem amatents a possibles noves propostes en format monogràfic i tallers puntuals que es poden proposar de manera complementària al llarg del curs.

En tot cas, tota la informació referent a les propostes i funcionament del centre es troba en el web escolaexpressio.olot.cat. En cas de dubtes o consultes podeu trucar al telèfon 972 26 68 47 o enviar un correu electrònic a  escolaexpressio@olot.cat.