Enguany, el PTT Garrotxa amplia l’oferta formativa amb un nou perfil d’Auxiliar de Fontaneria, Calefacció i Climatització.

El període de preinscripcions als quatre perfils del PTT Garrotxa per al curs 2024-25 serà del 2 al 9 de maig.

El Pla de Transició al Treball de la Garrotxa (PTT) s’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen acreditada l’ESO però que volen inserir-se al món laboral o acadèmic. El centre pretén ajudar a l’alumne a reincorporar-se a l’ensenyament reglat i al món laboral oferint una formació professional acotada en diversos perfils.

Per aquest curs 2024-25, el PTT Garrotxa ofereix quatre perfils professionals, amb la novetat del perfil d’Auxiliar de Fontaneria, Calefacció i Climatització, el qual dona resposta a una demanda del mercat laboral. Aquest perfil se suma als altres tres que el centre ja oferia: el d’Hoteleria, el de Comerç i Atenció al Públic i el de Mecànica i Electricitat.

El centre, que compta amb una llarga trajectòria de més de 25 anys, posa l’accent en una atenció individualitzada i en grups reduïts per proporcionar als estudiants les habilitats necessàries.

El període de preinscripcions als diferents perfils oferts per al PTT Garrotxa per al proper curs 2024-25 serà del 2 al 9 de maig. Les preinscripcions es podran realitzar en línia i presencialment al mateix centre. Els requisits d’admissió i tota la informació necessària per a preinscriure’s es pot trobar a la pàgina web del PTT. A més, els docents del centre estaran a disposició per respondre preguntes i assessorar als futurs estudiants i aquells que ho desitgin podran fer consultes presencials al centre.

Els estudiants que completen amb èxit aquest programa obtenen un certificat de professionalitat de nivell 1 (CP1), que els acredita laboralment en l’àrea que es correspongui, així com el curs d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM), que els obre noves portes en el seu camí formatiu i professional.