La tradicional festa dels estudiants se celebrarà el 26 d’abril, des de les sis de la tarda i fins a les 12 de la nit amb tallers, activitats diverses i molta música.

Serà una jornada lúdica que es farà a la plaça Major, la qual es convertirà en un espai segur per als menors d’edat que celebren la seva festa anual.

La festa dels estudiants d’aquest 2024 arriba amb un canvi de data i un canvi de format. Ha deixat de fer-se per Sant Tomàs (28 de gener) i passa al 26 d’abril. En plena primavera, permet que es puguin fer més activitats i més diverses ja que el dia és més llarg i les temperatures més confortables.

È Festa vol ser una celebració per a la globalitat dels joves estudiants de 12 a 16 anys. Per això, s’ha ampliat l’oferta d’activitats perquè tothom hi pugui trobar aquelles que els són més interessants. I també s’ha ampliat l’horari: començarà a les sis de la tarda i s’allargarà fins a la mitjanit, així, permetrà a totes els estudiants participar-hi en diferents moments horaris tant diürns com nocturns.

A la plaça Major s’hi instal·laran unes carpes en les quals es podran fer diferents activitats: fotografia creativa, maquillatge UV, punteria o fotografia amb càmera tèrmica i còctels sense alcohol. La música hi tindrà un pes important. S’oferiran un taller de break dance i un de salsa, bachata i merengue. A les set de la tarda començaran les actuacions musicals propiament dites que inclouran reggae amb de Sound Sistem, rap amb de Vichy Flock, versions dels 2000 amb Sicuta i la festa acabarà amb la DJ Mina Ritz.

Tota l’activitat se centrarà a la plaça Major, que es convertirà en un espai de relació, aprenentatge, oci i diversió.  Un espai controlat i segur perquè È festa sigui una jornada lúdica on es vol fomentar una manera de sortir sana i no vinulada amb l’alcohol. També hi haurà un Punt Lila i una zona habilitada per a persones amb mobilitat reduïda.

La programació d’È Festa ha estat elaborada per la Comissió d’Alumnes del Consell Escolar Municipal.