COST:
5 Eur per alumne/a i sessió.
Cal disposar d’un espai on es puguin fer 4 grups de treball i un segon espai de debat on tots els alumnes es puguin posar en rotllana.
Es recomana màx. de 20 persones.
El dinamitzador de l’activitat necessita un 15 minuts per preparar els materials i l’espai.
El taller ens convida a esmorzar o berenar mentre analitzem, amb una metodologia participativa, el pa i la xocolata d’aquest àpat. En l’anàlisi s’abordaran tan aspectes tecnològics, com la composició del blat i les farines; l’efecte d’aquests sobre la salut de les persones i impactes socials, ambientals i culturals derivats del fet alimentari.
Objectius:
Donar a conèixer els fonaments de l’Agroecologia com a eina que ens permet posar en valor l’agricultura familiar. Promoció de sistemes alimentaris més sostenibles i justos, en un marc dels sistemes alimentaris alternatius (Alternative Food Systems)
Aquest taller promou el treball en equip, el lideratge i la capacitat d’anàlisi i de síntesi. A més a més de treballar la comprensió lectora.
Kreas - Cuina