COST:
5 Eur per alumne/a i sessió.
Cal disposar d’un espai on es puguin fer 4 grups de treball i un segon espai de debat on tots els alumnes es puguin posar en rotllana.
Es recomana màx. de 20 persones.
El dinamitzador de l’activitat necessita un 15 minuts per preparar els materials i l’espai.
L'organització es posarà en contacte amb el tutor/a per parlar sobre al·lèrgies o intoleràncies als aliments del taller.
El taller ens convida a esmorzar o berenar mentre analitzem, amb una metodologia participativa, el pa i la xocolata d’aquest àpat. En l’anàlisi s’abordaran tan aspectes tecnològics, com la composició del blat i les farines; l’efecte d’aquests sobre la salut de les persones i impactes socials, ambientals i culturals derivats del fet alimentari.
Objectius:
Reflexionar sobre l'origen dels aliments i promoure hàbits de consum més responsables, saludables i respectuosos amb les persones, el territori i el medi ambient.
Aquest taller promou el treball en equip, el lideratge i la capacitat d’anàlisi i de síntesi. A més a més de treballar la comprensió lectora.
Kreas - Cuina