COST:
10€ per alumne/a (s'hauran de portar els diners en metàl·lic el dia de l'activitat i segons el número d'alumnes)
El Mercat d’Olot finança part de l’activitat amb producte.
Cal avisar a l’educadora que fa l'activitat si els alumnes disposen d'autorització de drets d’imatge i de les intoleràncies alimentàries.
El brou es beu a la mateixa aula-tast al final de l'activitat. Si es vol emportar els docents hauran de portar ampolles de plàstic o vidre.
Les hores de menys afluència de públic a la Plaça Mercat són a la tarda. Per això recomanem fer l'activitat dins aquesta franja horària.
Passejarem per la Plaça Mercat d’Olot tot buscant i coneixent una gran varietat d’aliments: fruites, verdures, peix, carn, llegums…
Portarem un cistell a la mà i anirem buscant tots els aliments per fer un brou com el de les àvies i avis.
Pujarem a l’espai tast i l’Anna Dulot, la cuinera, ens ensenyarà a preparar un bon brou, conèixer les verdures, com es tallen, com es couen i al final ho haurem cuinat conjuntament.
Per acabar ens veurem el brou.
Plaça Mercat - Cuina