Màxim grup de 30 alumnes.
Només MATINS.
Cal que us vestiu de manera adient per fer una passejada per un entorn natural.
Avisar de possibles intoleràncies alimentàries per als jocs de tast.
Activitat educativa conduïda per vàries persones:
-Un/a productor local per donar a conèixer i valorar la producció agroalimentària de l'àmbit rural, els productes que s'hi elaboren, el paisatge que generen i quin impacte té el consum d'aquests en la nostra economia i tradicions. Preparà una explicació participativa o un petit taller perquè els participants interactuïn entre ells i amb el producte local. Es treballaran diferents tipus de productes locals, depenent de la disponibilitat dels productors/es (làctic, fruita i verdura, carn i embotits)
-Guia de banys de bosc: farà un guiatge breu pel paratge de l'estadi del Tussols on vincularan la salut i la natura. Els passejos per una natura que estigui cuidada ens fan sentit millor i també cuidem la biodiversitat.
Tècnic de Dinàmig: farà un breu apunt del projecte "Delit" que treballa l'hèlix productor, comerç i restaurant posant el producte al centre per visibilitzar els sectors de la Garrotxa.
Aquestes activitats es fan dins el marc de la Setmana bio, del dia mundial de l'educació ambiental i la setmana de la natura 2026.