Olot Cultura ha preparat una activitat per a públic de 20 a 30 anys per gaudir d’un vespre cultural acompanyats de persones d’aquestes edats.

La proposta, que porta per nom Sota 30º inclou un espectacle teatral, una estona de conversa amb el bar obert i un concert de hip-hop.

El proper 16 de novembre a partir de les 19 h tindrà lloc a Olot una proposta cultural per a joves d’entre 20 i 30 anys. “Sota 30º” serà un vespre cultural amb teatre, bar obert i un concert a la Sala El Torín. L’entrada de 7 euros inclourà la peça Sí, sí, sí, una obra sobre el desig i el consentiment protagonitzada per Ann Perelló, i el concert de hip-hop del grup Vichy Flock, un trio de rap poc convencional que ofereix un espectacle carregat d’energia i molt ballable. La vetllada anirà acompanyada d’un toc, ja que hi haurà bar obert per qui vulgui prendre alguna cosa.

Amb Sota 30º es vol donar cobertura a la demanda cultural d’aquesta franja de públic entre 20 i 30 anys que reclamen una programació més propera als seus interessos, però també una forma de consum cultural diferent al tradicional.

Sí, sí, sí és un espectacle a càrrec de Teatre de l’Aurora que, a través de la història de quatre joves, parla sense embuts del desig i el consentiment des de la llibertat de cadascú. Combinant la ficció, els testimonis de joves i la interacció amb el públic, l’actriu Ann Perelló protagonitza aquesta obra de teatre, dirigida per Joan Arqué i escrita per les neozelandeses Eleanor Bishop i Karin McCracket, que s’ha estrenat en diversos països arreu del món. L’obra es qüestiona sobre el “sí”, una resposta afirmativa, afectiva i efectiva que no deixa d’estar emmarcada dins d’una situació concreta. Una circumstància i un context que, al cap d’un petit instant, per multitud de variables, pot haver canviat. A través de les històries d’en David i la Marta, i de l’Ann i en Max, la peça es preguntarà si aquest “sí” és realment tan definitiu i absolut.

Després de fer un toc i una estona de conversa, a les 22 h començarà el concert de Vichy Flock, un trio de rap poc convencional format per Vinnie Kairos, Mad Phi i l’Home Estàtic. Després del seu primer treball, Llet condensada (2022), que explora les facetes de la masculinitat hegemònica sobre els integrants del grup des d’una òptica humorística, Vichy Flock llança Salut! (2023), on busca fer estètica d’una existència sana a través d’una celebració musical de la vida. El grup crea un espectacle carregat d’energia, molt ballable, amb un missatge crític propi del hip-hop, i que viatja des del rap més fresc dels vuitanta, fins al trap modern, barrejant altres estils com la salsa o les diverses branques de la música electrònica.